5 fordele ved at købe hus på landet

At bo i storbyen har sine fordele, men hvad med at bo på landet, kunne det ikke være lækkert at komme ud og bo hvor der er fred og ro. Vi giver dig her 5 grunde til hvorfor du skal flytte på landet.

 

Naboerne

Alt efter hvor på landet du flytter hen, vil du opdage at der er stor forskel på at bo i en storby og så komme ud på landet. Selv hvis du bare flytter til en mindre by vil du opleve at der er stor forskel på mentaliteten. Hvis du bor i en storby som København eller Aarhus, så kender du sikkert slet ikke dine naboer og det er nok ikke engang sikkert at i hilser på hinanden i opgangen.  Men det gør man på landet, her hilser man på dem man møder på sin vej. Du hilser også på buschaufføren, hvis du en sjælden gang imellem skal med bussen for at komme fra a til b. Du har også mulighed for at støje lidt mere, da naboerne ikke er lige i nærheden. Naboerne er også gerne mere imødekommende og hjælpsomme.

Bliv selvforsynende

En anden grund til at bo på landet er at du har mulighed for, at blive næsten selvforsynende ved at du kan dyrke dine egne grøntsager og frugt. Du kan plante frugttræer og have din egen urtehave, hvor du kan gå ud og hente de grøntsager som du skal bruge til maden og du kan også have de blomster, du så godt kan lide, men som er så dyre hos en blomsterhandler. Dem kan du have i haven og altid gå ud og hente blomsterne, når du har brug for det. Du vil kunne spare rigtig mange penge på at blive selvforsynende.

Få plads til husdyr

Som en del af at være selvforsynende kan du også have nogle husdyr som køer, får, høns og grise. De kræver selvfølgelig lidt pleje og hvis det ikke er lige det du har i tankerne, når du tænker på husdyr. Jamen så kan du da også anskaffe dig en hund eller 2 der kan passe på dig og som har masser af plads til at boltre sig på. Det har de ikke i en lille lejlighed i storbyen og det er ikke engang sikkert at du har lov til at have dyr der hvor du bor.

Mere hus for pengene

En rigtig stor fordel ved at flytte på landet er at du kan få meget mere bolig for pengene. Og det betyder ikke at det nødvendigvis er noget faldefærdigt noget. Nej der er rigtig mange nyrenoveret boliger på landet, som der bare mangler en ny ejer og som der ikke skal gøres så meget ved. Vælger du at tage en bolig der er faldefærdig, vil du kunne glæde dig over at du sparer rigtig mange penge på en bolig og du vil kunne renovere det, lige efter din stil og stadig spare penge og have mere plads end du ville have, hvis du købte en bolig i storbyen.  Har du brug hjælp til alt det praktiske i forbindelse med et huskøb, så kan boligadvokataarhus.dk hjælpe dig på vej.

Råd til en ny bil

Du kan også ved at købe et hus på landet, få råd til at købe en bil, enten en ekstra eller bare generelt en bil. Det er en rigtig god ide at have en bil på landet, da der ikke lige altid er offentlig transport til og fra dit hjem og der kan også godt lige være lidt længere på arbejde eller op og handle. Men når du har råd til en ekstra bil, vil det jo slet ikke være så slemt igen. Du kan vælge at købe eller lease en bil hos Nellemannsleasing.dk.