Derfor skal du få installeret et ventilationsanlæg hjemme

Boligventilation og varmegenvinding vinder frem

Gavn miljøet, økonomien og helbredet på én gang 

Frisk luft, dejlig duft og renlighed er noget, som de fleste ønsker i deres hjem – men det er ikke altid en realitet. Udluftning med åbne døre og vinduer lader den dyrt betalte varme fra f.eks. radiatorer trænge ud igen, og desuden skabes der gennem rengøring, vandskader osv. fugt, som kan føre til svamp og lugt. Udluftning eller manglede frisk luft i hjemmet kan derfor være en stor udgift for både pengepungen og helbredet, men varmegenvinding og ventilatorer kan være løsningen!

Et sundt indeklima er altafgørende

Hvad end det handler om private hjem, offentlige institutioner eller virksomheder, har et sundt indeklima en altafgørende rolle for den daglige trivsel. Det er helt almindeligt, at luften i både nye og gamle huse belastes af f.eks. bad eller madlavning, og for at undgå fugt, må man lufte ud. Boligventilation med varmegenvinding renser den varme luft i et rum, så fugt reduceres, og herefter tilfører ventilatoren frisk luft, som sendes ind i det enkelte rum. På den måde kan en ventilator med varmegenvinding skabe et bedre indeklima for alle, som bevæger sig i rummet.

Plus på det grønne regnskab

At skulle investere i et boligventilation kan virke som en stor økonomisk udgift, men investeringen vil ofte være tjent hjem på varmeregningen i løbet af få år alt efter, hvordan dit hus er isoleret og jeres varmeforbrug. Luften, som ventilatoren renser og blander, er både frisk og opvarmet, og på den måde kan I skrue ned for radiatoren og i stedet opleve jeres nye ventilator arbejde og skabe et økonomisk overskud for jer. Desuden giver en ventilator med varmegenvinding plus på det grønne regnskab – det er nemlig en god løsning for både ude- og indeklima, da du netop kan skrue ned for radiatoren og dermed opvarme med omtanke.

Få professionel rådgivning og vejledning

Hvis du er blevet interesseret i boligventilation og nu ønsker at høre og se mulighederne for at få etableret et ventilationsanlæg med varmegenvinding i dit hjem, må du sikre dig, at du får den rette rådgivning og hjælp, så du undgår fejl, der kan koste dyrt for både økonomien og helbredet. Den landsdækkende specialist i innovative ventilationsanlæg Hoval A/S har et stort udvalg af ventilationsanlæg med varmegenvinding, som kan ses her.