Nordisk boligindretning anno 2018

Tiderne har skiftet, og nordisk boligindretning er overhovedet ikke gået i stå. Aldrig har det været så essentielt, at man indretter sin bolig efter normerne anno 2018, og sammenlignet med tidligere har tendenserne taget lidt af en drejning. En af de helt store forskelle er, at vi i den nordiske del af Europa har defineret en helt speciel måde at indrette bolig på.

Læs med videre, og få et kort indblik i, hvordan boligindretning har skiftet karakter fra at bære præg af nips og brugspynt til nøgen mikrocement og rustikke møbler.

Simplicitet er nøglen

En af de helt store forskelle i forhold til, hvordan man indretter sin bolig i 2018, er, at man i dag ikke skal være bange for simplicitet og nøgne overflader. En idé, som var næsten uacceptabel for blot ti år siden, men som er blevet lidt af et must i dag.

Men hvordan er det så lige, at man køber ind, når man gerne vil holde den simple boligindretning på et niveau, der harmonerer med denne tids trends. Jo, det er faktisk ganske simpelt. I stedet for oliemalerier og træfigurer skal man gå efter de matte farver og naturlige planter. Og det er en øvelse, der egentlig kan være ganske enkel, hvis bare man leder efter inspiration de rigtige steder.

Boligmagasinerne kan vejlede

Er man mere eller mindre på bar bund i sin søgen efter det moderne boliginteriør, kan man med fordel søge inspiration hos nogle af de mange boligindretningsportaler, der findes rundt i landet og på nettet. For selvom man måske ikke selv har øje for den simple detalje, har disse skåret det ud i pap, så selv en hjælpeløs teenager kan finde vej. Og så kan man eventuelt vælge 100 % at gå i den retning, som disse magasiner og erfarne indretningsspecialister har skitseret for én.

Er man dog ikke helt ukritisk over for, hvad man hænger på væggene, og hvilke møbler man placerer rundt i huset, kan man stadigvæk selv lade kreativiteten få frit spil. Og i den anledning er det faktisk heller ikke sværere at ramme den simple node, hvis bare man holder alternativerne op mod hinanden. Det eneste sted, hvor man skal være en smule varsom, når man vælger boliginteriør, er på væggene. Hvad man hænger op på væggene, er nemlig med til at definere, hvorvidt man har simpliciteten med i sin indretning. Men hvis man i den forbindelse bare lader sig inspirere af de billeder, der allerede er pre-defineret, kan man ikke gå helt galt i byen. Find et udvalg af plakater i flot design her.

Så er du klar til at flytte ind i din nye moderne bolig så hurtigt, som du kan nå at få nøglerne udleveret.