3 råd til nemt at skabe forandring i din bolig

Hvis trangen til forandring er opstået i dig, kan du f.eks. begynde at lave op i din bolig. Nogle gange kan det være virkelig rart med noget fornyelse i dine omgivelser. Det er som om, at det næsten kan give noget fornyet energi. Du kan nemt skabe en forandring ved disse få tips.

Start med gulve, vægge og lofter

Når du vil skabe forandring i din bolig, er det altid en god idé at starte med at gøre noget ved gulve, vægge og lofter, hvis de trænger, da det er dem, der skaber rammerne for hvert rum. Hvis nogle af din boligs rum trænger til et nyt gulv, så køb et kvalitetsgulv her. Du kan også begynde at male dine vægge og lofter. Hvis du f.eks. har mørke lofter, kan det pynte rigtig meget at få dem malet lyse. Det vil få rummene til at syne større og lysere.

Implementér flere farver i din indretning

Hvis du trænger til forandring og din indretning normalt er meget neutral i farverne, kan det gøre virkelig meget at få nogle flere farver ind. Hvis ikke du er vant til mange farver i din indretning, kan det måske godt virke lidt svært at få det. Men faktisk er det bare at springe ud i det. Du kan f.eks. få farver ind i form af:

  • farverige sofapuder og tæpper
  • malerier på væggene
  • anderledes vægfarver
  • blomster og planter

Du kan altid begynde at tilføje flere farver lidt efter lidt, hvis du har det lidt svært ved det. Hvis du vil gøre det lettere for dig selv, kan du også vælge et farvetema på 2-3 farver, som du så følger.

Flyt rundt på alle dine møbler

Det behøver faktisk slet ikke at koste nogle penge at skabe forandring i dit hjem. Du kan gøre det ganske gratis ved at nøjes med at flytte rundt på dine møbler. Det kan lyde meget simpelt, men du vil blive overrasket over, hvor meget det kan faktisk kan gøre. Du kan tage ét rum ad gangen og begynde at ommøblere. Hvert rum vil få en helt ny fornemmelse og stemning, når du sådan flytter rundt. Hvis du alligevel har lidt penge at bruge, kan du altid tilføje nogle ekstra ting som billeder til væggen, nye sofapuder, et tæppe til gulvet eller en ny vase.