3 tips til hvordan du undgår rod i dit hus

Vi lever i en travl hverdag, hvor flere og flere går ned med stress grundet for høj arbejdsbryde. En anden faktorer som kan bidrage til denne indre uro og stress, er hvis vi konstant befinder os i et rodet og kaotisk miljø. Derfor er det mere vigtigt end noget andet at prøve at skabe ro og struktur i hjemmet, men at gøre dette alene kan være ligeså slemt, som at være omgivet af rod hele tiden, derfor er det vigtigt man tager en snak med de andre i huset, så man kan få forventningsafstemt.

 

Anskaf dig vasketøjskurve der hitter i 2020

Et problem de fleste kender til, er at der er tøj og sokker som ligger over det hele i huset. Og det er noget af det af det mest irriterende, når man for 3. gang på en dag har samlet tøj op for andre. Derfor kan en god løsning på dette være at opsætte en vasketøjskurv, på samtlige af husets badeværelser, på den måde får man samlet alt det beskidte tøj. Du kan finde vasketøjskurve der hitter selv i 2020, på følgende link; https://www.ideshoppen.com/vasketoejskurve-167/

 

Hav en fast oprydningsdag kombineret med løbende oprydning

Det kan være en super god ide at have en fast oprydningsdag, hvor I giver jer i kast med de lidt større oprydnings- og rengøringsprojekter. Men det kan også være utroligt stressende dag ud og dag ind at gå og se på alt rodet, mens du venter på eftertragtet oprydningsdag. Derfor kan det mange gange være en god ide at opfordre resten af familien til løbende oprydning, dette indebærer typisk ikke det helt store andet end at man rydder op efter sig selv, i løbet af dagen.

 

Sørg for at have at have et godt reolsystem

Det sidste som også kan bidrage til mindre rod i hjemmet, er at have et fornuftigt reolsystem. Det vil sige at man har kasser hvor alle ting har en fast plads i. Dette kan man gøre endnu nemmere, ved at sætte små mærkater på de forskellige kasser, så alt kommer rigtigt på plads efter det er blevet brugt. Så har man en reol med udendørstøj, kan man lave en kasse med mærkatet ”vanter” eller ”huer”, på den måde bliver disse ting også langt mere tilgængelige for hele familien, og man skal ikke rode samtlige skuffer igennem for at finde hverken huer eller vanter.