4 tips til dig, der lige er flyttet i hus

Der er meget, du skal tage dig af, hvis du netop er flyttet i et nyt hus. Særligt, hvis du også er flyttet til en helt ny kommune og derfor ikke kender området. Derfor får du her fire tips til, hvor du finder oplysninger, der kan hjælpe dig med at falde godt til i din nye bolig og lære dit nye lokalområde at kende.

Lær din by at kende

Er du flyttet til en helt ny kommune, er der meget nyt, du skal forholde dig til. Hvor finder du en god tandlæge? Hvilken skole er egentlig den bedste til ungerne? Og hvad foregår der egentlig af sjove ting og sager i dit lokalområde? På www.flytteguiden.dk kan du få et overblik over netop den kommune, som du har valgt at bosætte dig i. Siden byder på spændende artikler, en film om din by og direkte forbindelser til lokale fagmænd, som kan hjælpe med at sætte din nye bolig i stand.

Find de rigtige tips til din bolig

Selvom du sikkert har købt dit drømmehus, er der muligvis et par ting, som skal fikses, inden du er helt tilfreds. Måske er du gør-det-selv-typen, der finder løsninger på www.goerdetselv.dk, eller måske finder du gode råd på www.bolius.dk. Er du glad for at læse spændende artikler om alt fra kælder til kvist, kan du også tage et kig på nord advertisings boligunivers kaldet Boligforbedring, hvor du både får tips og tricks, men også får hjælp til at finde en fagmand til dine projekter.

Indret dig optimalt

Dit nye hjem byder også på nye indretningsmuligheder. Du har selvfølgelig allerede en masse ting med fra dit gamle hjem, men måske har du lyst til at prøve kræfter med en ny stil og nye farver. Når du først har fået alle dine ting sat på plads, kan du lettere overskue, hvad der kan kvikke hjemmet op og give det personlige præg, du drømmer om. Find eventuelt inspiration på www.bobedre.dk, som byder på masser af spændende idéer.

Få en smuk have

Har du grønne fingre, har du sikkert købt en grund med have, og den skal selvfølgelig være smuk og indbydende. Hvilke blomster skal du vælge? Og hvornår skal de forskellige planter sættes i jorden?På www.haveselskabet.dk kan du få viden om, hvordan du skaber en have, der er pæn året rundt – også om vinteren, som ellers kan virke trist og grå.