Den nemme flytning

lej containter til flytningNår man skal flytte fra et hus til et andet, er der mange tunge ting som skal løftes, hvilket gør det meget hårdt at flytte på en dag eller en weekend.
Du kan naturligvis booke et firma, men hvis økonomien ikke er til luksus, må du selv u gang.

Kunne man fordele de mange løft over flere dage, ville flytningen ikke være så fysisk hård, men omvendt, så kan det være svært at få venner og familie til at afsætte mange dage til hjælp med flytningen.

Kunne du forestille dig at der var meget bedre tid til at flytte, så du ikke behøver de mange løft på en dag?

Det er faktisk muligt.

Lej en flyttebox

Man lejer typisk en flyttebox for 1 måned, så du kan have den til at stå 14 dage ved det gamle hus, og 14 dage ved det nye hus.

Du får dermed god tid til af flytte alle dine ting ud i flytteboxen, og til sidst kan du så få flyttehjælperne til at komme forbi og hjælpe med at løfte de store og tunge møbler ud.

Flytteboxen køres til det nye hus, hvor du i ro og mag kan sætte rummene i stand, og flytte tingene ind i takt med at hvert rum bliver klar til indflytning.

Hvad er en flyttebox?

En flyttebox er en pæn og velholdt BOXIT container, hvor dine ting står trygt og sikkert. Du kan leje 2 forskellige størrelser af containere som flytteboxe. Den lille flyttebox er en 10 fods container med et gulvareal på lidt under 7 kvadratmeter og et rumfang på lige under 16 kubikmeter.

Den store flyttebox er en 20 fods container som har ca. dobbelt så stort gulvareal og rumfang.

Med en stor flyttebox er det ofte muligt at flytte en hus på ca. 120-130 m2. Er huset større, er det muligt at leje en stor og en lille, eller to store flytteboxe.

Flytning med opbevaring

Kan drømmehuset ikke overtages inden i skal være flyttet ud af det gamle hus, kan det være nødvendigt at opbevare møbler og andet indbo, mens man bor midlertidigt andetsteds. Det kan være hos noget familie, hvor der er et par ekstra rum man kan flytte ind i, eller i en lejebolig.

Opbevaring af møbler og andre ting, kan nemt foregå i flytteboxen, da den blot lejes i en længere periode.

Det er muligt at få stillet flytteboxen på depot i lige så lang tid som der er behov for.

Ved renovering eller tilbygning

Skal huset renoveres eller skal der bygges til, er det også muligt at leje en container, som kan stå i haven, til opbevaring af møbler og andet indbo.

De rum som der arbejdes i, tømmes for indbo, som kun lige skal løftes ud i haven, og så kan der ellers arbejdes og støves uden at det går ud over møblerne.

Sker arbejdet i de køligste måneder, anbefales det at anvende en isoleret container, da sandsynligheden for kondensdannelse mindskes betragteligt i de isolerede containere.

Ved at anvende containerudlejning til opbevaring af møbler og andet indbo i haven, får du en fleksibel løsning hvor du hurtigt og nemt kan komme til dine ting, og flytte dem ind i huset igen så snart at de forskellige rum er klar til indflytningen.

Når dine møbler kun skal opbevares, og ikke flyttes, er der mulighed for at leje en større container, da en fyldt 40 fods container vejer for meget til at den kan løftes inde fra haven og ud på en lastbil.