Få en gårdhave og få sydlandsstemning hele året rundt

Hvis udendørsarealet hvor du bor ikke er særlig stort, eller hvis det er meget stort, så kan en gårdhave måske være noget for dig. Med en gårdhave skaber du et intimt og hyggeligt miljø, som vi kender det fra de italienske gårdhaver, der er fyldt med små hyggelige kroge med borde og stole, lyskæder, små vandfontæner og store terrakottakrukker med oliventræer, rosmarin og lavendel i. Denne stemning kan du skabe, om du kun har et lille frimærke af en have, eller om du har en kæmpestor have, du skal fylde ud.

Sofistikeret måde at have have på

Med en gårdhave kan du skabe et område, hvor du hverken skal luge ukrudt eller slå græs. Med den rette stenbelægning kan du slippe for at skulle ned og ligge og rode rundt på jorden, få ømme knæ og få jord under neglene, men i stedet kan sidde i skyggen af dit oliventræ og nyde et glas kølig hvidvin og bare nyde de mange skønne sanseindtryk fra de velduftende blomster og krydderurter.

Der behøver ikke at være langt fra drøm til virkelighed. Du kan få hjælp fra alt til idéudvikling til planlægning til tegning af haven og helt til udførelsen, hvis det er det, du ønsker. Du kan også vælge kun at få hjælp til noget af det. Det bestemmer du helt selv.

Specialister med erfaring og flair

Med speciale i natursten og granit, er du sikker på, at du kan få den allerbedste hjælp til dit haveprojekt i Aarhus og omegn. Kvaliteten af materialerne, der bruges, er i top og du kan være helt sikker på, at hvis du bestiller en totalentreprise, at slutresultatet er bedre end du kunne drømme om.

Du kan også vælge at gøre det selv, og så købe de materialer, du skal bruge fra lageret i stedet. Du kan komme med din trailer og fylde den op med det, som du har brug for til en fornuftig pris.

Du kan også vælge en mellemløsning, hvor du får den hjælp du skal bruge, og så klarer resten selv, det er helt op til dig, hvordan du ønsker, at dit projekt skal forløbe. Fælles for alle de løsninger, der tilbydes, er at det er kvaliteten af materialerne og udførelsen, der er i centrum. Du kan se billeder på hjemmesiden af nogle af de mange opgaver, der er blevet udført.