Få mere plads med praktisk indretning

Indretning med skydedørPriserne på lejlighederne i de større byer stiger og stiger og udgiften stiger langt hurtigere end vores indkomster.

Det betyder, at andelen af boligudgiften i vores økonomi generelt er stigende og derfor vælger mange at bo i meget små lejligheder, for at få råd til det vi før i tiden kunne få råd til f.eks. rejser hvert år.

De mindre lejligheder f.eks. 60 kvm er derfor blevet mere eller mindre normale for et par uden børn og det giver udfordringer mht indretninger.

Vi ser her på flere tips til praktisk indregning

Tag dørene af eller skift til skydedøre

Bruger du overhovedet dørene i lejligheden til noget?

Den til toilettet kan vi godt blive enige om er praktisk at bevarer og måske til soveværelse, men hvad med den fra stuen til køkkenet, er den egentlig nødvendig? Hvornår har I sidst haft den lukket?

Ved at tage døren af får i mere plads på væggen og der kan f.eks. være en reol til opbevaring.

Skydedøren har fået en ny storhedstid da den er levet kombineret med moderen teknologi og i dag sælges med features som fjernbetjening, lydløs rulning, frostet glas, mange farver og materialer samt både udvendig og indvendig montering,

Ganske få vælger den gammeldags type indvendig montering, da den er svære at reparerer, men dog også har fordelen, at der ikke skal afsættes en hel væg til projektet.

Den udvendige montering giver fordelen, at skydedøren kan anvendes som udsmykning, når den både er åben og lukket.

Mange vælge f.eks en stalddør som skydedør, den er super smuk og skal jo ikke gemmes væk inde i en væg, når den ikke bruges.

Funktionelle møbler

Der er i dag mulighed for at få et spisebord, der kan laves om til sofabord, en reol, der kan laves om til skrivebord og en stol, der kan trækkes ud til seng.
Der er kommet enormt mange muligheder for at kombinerer møbler, så de kan benyttes på flere måder og dermed ikke optager unødvendig plads i boligen.

Brug højden

Har I en meget høj lejlighed, så brug højden f.eks. i gangen til opbevaring.
Her er det klart pænest med lukkede skabe, men også mest upraktisk, da det kræver en skammel at komme op og åbne dem.