Hvad er skadeservice?

Skadeservice siger lidt sig selv, men i bund og grund handler det om at der bliver gjort rent, ryddet op og repareret ting og sager, efter skaden er sket. Skader kan her være vand-, lugt-, skimmelsvamp, brand- eller stormskader, som har ødelagt dele af en bolig og som med stor sandsynlighed har gjort disse ubeboelige. Disse skader kan være specielt svære at komme af med. Skadeservice kan afhjælpe de store problemer, så boligen igen kan blive beboelig efter en større vandskade, udbredt skimmelsvamp eller lignende.

Skadeservice indeholder mange forskellige serviceydelser til mange forskellige skader, deriblandt skader i forbindelse med brand, ødelagte vandrør, oversvømmelse, fugt, skimmelsvamp og dårlig lugt. De mest udbredte skader i Danmark er vandskader og skimmelsvamp i forbindelse med fugtproblemer, og det er også disse problemer, som professionelle skadeserviceydere nemt og hurtigt kan løse for dig.

Professionelle skadeserviceydere tilbyder blandt andet affugtning. Affugtning kan ske på forskellige måder. Der findes blandt andet effektive maskiner, der nemt og hurtigt kan affugte et rum. Disse maskiner er meget mere effektive end de små affugtere, man kan købe i butikkerne. Affugtning med disse professionelle maskiner er en meget effektiv metode, hvis der er tale om vandskader og oversvømninger eller lignende, og det kan gøre, at et ellers ”ødelagt hus” igen kan blive beboeligt.

Professionelle skadeserviceydere tilbyder også rens af luft og skimmelsvamp i boliger. Det kan blandt andet ske ved hjælp af en bestemt gas, som kan fjerne dårlig lugt, for eksempel i form af cigaretrøg i en bolig. Gassen kan desuden også bruges til at fjerne skimmelsvamp fra en bolig.

Hvis du står med fugtskader eller udbredt skimmelsvamp, kan det være en fordel at gøre brug af skadeservice. Det kan nemlig ofte være en kæmpe opgave at få bugt med disse skader selv. Problemet med blandt andet skimmelsvamp og vandskader bliver ikke bedre med tiden blot man lige husker at lufte lidt ud engang imellem. Større skader kræver professionel hjælp. Professionelle skadeserviceydere har nemlig specielle rensnings- og udbedringsmetoder, som kan afhjælpe problemerne nemmere og meget hurtigere end du selv kan – og det kan i sidste ende hjælpe dig med at spare en masse penge!

Hvis du står og mangler skadeservice her og nu, for eksempel skadeservice i København, bør du ringe til en skadeserviceudbyder for et uforpligtende tilbud på dine skader allerede nu! Jo hurtigere du får fat i skadeservice, jo mindre et problem skal de afhjælpe!