Hvornår skal man bruge en entreprenør?

Hvad er en entreprenør egentlig for en størrelse? En entreprenør kan både udføre arbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Og hyrer man en entreprenørvirksomhed, kan man faktisk få dem til at udføre projekter inden for flere forskellige områder. I nogle firmaer er der både anlægsgartnere, brolæggere og kloakmestre. Så står man for eksempel med et projekt der omhandler en ny have, at få bygget et nyt hus eller måske begge dele, så er det en god ide at alliere sig med en dygtig entreprenør, der kan søge for det hele.

En totalentreprenør omfavner hele projektet

En entreprise er en nøje beskrevet opgave, der skal udføres, og det får man således en entreprenør til at gøre. En totalentreprenør er ofte brugt i erhvervsmæssig regi, og når man har lavet en grundig aftale, kan man derefter lægge sit projekt i totalentreprenørens hænder, og så styrer han eller hun alt fra murerne til tømrerne til elektrikerne og sørger samtidig for at tidsplaner bliver overholdt. Hos Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS kan de blandt andet hjælpe med sådanne opgaver, da de har god fagkundskab på flere områder og erfaring med samarbejder.

Skal du hyre en entreprenør? Find den bedste til dit projekt

Hvis du skal hyre en entreprenør, er det en god ide at finde en entreprenør, med ekspertise inden for de rette områder. Indeholder dit projekt for eksempel noget med kloaker, så er det en god ide at finde et entreprenørfirma, der er autoriseret inden for det. Ligeledes er det godt med et firma, der sørger for en god dialog, og som søger for, at dit projekt bliver fulgt helt til dørs. Geografi er også ofte en vigtig faktor, men bor du i Hvidovre, Rødovre, København eller på Amager, så kan du evt. undersøge Faunus som en mulighed, når det kommer til din næste entreprenør.