Vælg de rigtige HP Blækpatroner til din printer

Du kender sikkert situationen, hvor du skal bruge din printer, og så er den løbet tør for blæk. Det er selvfølgelig altid i de øjeblikke, hvor du har mest travlt. Det er ganske forståeligt, hvis du har svært ved at gennemskue, hvilke blækpatroner du skal bruge til din HP printer. I så fald er du kommet det rette sted. Her kan du nemlig læse om forskellige muligheder inden for HP blækpatroner. Derudover kan du også finde ud af, hvordan du selv kan lave en nem og hurtig test af HP blækpatroner.

Originale eller kompatible blækpatroner?

Hvis du har en HP printer, køber du sikkert de matchende originale HP blækpatroner. Dette er også en super mulighed, da HP har designet disse blækpatroner til at passe perfekt til din printer. Der er dog en billigere mulighed. Der findes nemlig kompatible blækpatroner også. Disse blækpatroner er lavet af en anden producent, og de er derfor ikke produceret af HP. Folk forbinder ofte kopiprodukter, der er lavet af andre producenter, med et ringere produkt. Det kan dog lade sig gøre at finde kompatible blækpatroner i samme gode kvalitet som de originale. I sidste ende er det selvfølgelig op til dig at vurdere, hvad du foretrækker. Derfor følger der herefter en idé til en lille test, du selv kan lave.

Lav din egen test af HP blækpatroner

Det er ofte hurtigere at søge på internettet i stedet for at køre til den nærmeste butik. Søger du online, vil du finde alle HP’s forskellige varianter af originale blækpatroner samt kompatible HP blækpatroner. Søg på din printers model og serie, og du vil få præsenteret dine muligheder af blækpatroner, der passer nøjagtig til din printer. Her vil du opleve, at mange af de kompatible HP blækpatroner er meget billigere end de originale HP blækpatroner. Det er derfor værd at prøve sig frem og teste, om de billigere blækpatroner kan betale sig.

På nogen hjemmesider er det muligt at bestille dine blækpatroner hjem samme dag. Herefter kan du så afprøve dem i din printer og sammenligne dem med de originale HP blækpatroner. Her kan du for eksempel læse om og bestille kompatible HP blækpatroner. Finder du dem lige så gode, kan det jo sagtens svare sig. Synes du ikke, produktet er lige så godt, kan du nemt ombytte dem samme dag eller sende dem tilbage og få dine penge retur.