3 tips til sætte et personligt præg på dit hjem

Der er mange gode grunde til at bygge, indrette og istandsætte dit hus, så det er tidsløst og ikke stikker alt for meget ud. Det er nemlig super godt, når det skal sælges igen. Derfor kan det dog sagtens gå an at sætte er personligt præg på huset, uden det behøver at blive alt for mærkeligt. Læs med her og få 3 tips til, hvordan man kan personliggøre sit hus og stadigvæk gøre det smukt og attraktivt.

  1. Smukke døre og vinduer

En nem måde at personliggøre sit hus på er ved at sætte fine døre og vinduer ind. Det kan være med en smuk og finurlig rude i hoveddøren eller et par enkelte sandblæste vinduer efter jeres ønske. Peter Drejer Glarmestervirksomhed arbejder på Frederiksberg, i Roskilde, Hvidovre, Albertslund, Glostrup, Herlev og Tåstrup og har stor erfaring med sandblæsning af glas. Sandblæsning af glas kan præge glasset i præcis det mønster eller design, du ønsker. Klik herfor at læse mere om de mange muligheder.

  1. Spændende gulve

Gulvene er super vigtige i et hus og holdes ofte i neutrale farver og materialer. Her er der dog virkelig mulighed for at leje med rummenes indtryk. Det kan blive råt og vildt med betongulv eller epoxy i en fed farve. Det kan blive skandinavisk og naturligt med lyse trægulve eller stengulv. Skal det være et mere eksklusivt look, kan man f.eks. anvende sildebensparket eller mørkt træ.

  1. Levende klinker

Mosaikker og klinker er geniale til at skabe et personligt rum på badeværelset eller i køkkenet. Med moasikker og klinker kan du skabe smukke arabiske eller italienske stemninger eller få farve ind på en diskret måde. Særligt støvet lyserød eller mørk blå hitter lige nu. Du kan også få en eksklusiv spa-fornemmelse ind på badeværelset med en masse små klinker, der skaber et smukt spil og en dejlig rolig fornemmelse.