4 fordele ved at renovere sin facade

Som husejer er der mange ting, man skal tage hensyn til i forhold til vedligeholdelse af sit hus. Det handler ikke kun om at vedligeholde, når noget er gået i stykker. Man skal huske, at der er mange fordel ved at vedligeholde, inden skaden er sket. Når du renoverer din facade, er der flere fordele ved det, og der kan faktisk være penge at spare på sigt.

  1. Bedre klimaskærm.Dig og dit hus er bedre beskyttet mod det danske vejr, som til tider er voldsomt med efterårsstorme mm.
  2. Øget værdi af huset.Når du forbedrer din facade, er det med til at øge værdien af dit hus generelt. Det gælder både, hvis du skal sælge huset nu og her, eller om det er på sigt.
  3. Mindre elregning.Som følge af bedre klimaskræm forbedrer du din isolering, og huset vil derfor være bedre til at holde på varmen, hvorfor du skal betale mindre for at varme din bolig op.
  4. Undgår fugtskader.Når din facade er renoveret, bliver alle sprækker og huller lukket, så du undgår fugtskader, som kan følge med det hårde, fugtige, danske vejr.

Det er lige meget, hvor du bor

Om du bor ved vestkysten, der er kendt for sit lidt hårdere klima, eller om du bor i Ballerup, Glostrup eller Oddense, har dit hus stadig brug for en god klimaskærm. Det danske vejr er hårdt over hele landet, og ved at få renoveret din facade opnår du alle de nævnte fordele ved facaderenovering, samt endnu flere.

Hvad består en facaderenovering af?

Huller og revner, der måtte være i din facade, bliver udbedret og lappet, og du får derudover også renset din facade. Dertil kommer genopbygningen, hvor der blandt andet bliver muret. Hvis der er store skader, der kræver en større reparation, bliver de også klaret. Til sidst bliver der gjort et stykke arbejde for et flot finish.