Få professionel hjælp til fældning af træer

Hvad end det er fordi, du har en stor grund med alt for mange træer eller en virksomhed, hvor du skal have fældet nogle træer, så er det en meget stor opgave, hvis man selv skal klare det. Det er en god idé at få et professionelt firma på sagen, hvis man ikke selv har meget erfaring med at fælde træer, og hvis man har mange, som skal fældes.

Træ & Teknik, som ligger i Midtjylland, er specialiserede inden for fældning af træer og har både kunder i Horsens, Silkeborg, Randers, Aarhus og Skanderborg. De har både erfaring med store og små opgaver, og når det kommer til fældning af træer, så kan de varetage nogle meget store opgaver. De er professionelle og ved præcis, hvordan arbejdet skal ordnes, så der er ingen grund til selv at bøvle med så stor et projekt, hvis man ikke selv har meget forstand på området. Især når det handler om at fælde store og mange træer, er det ofte bedre at lade de professionelle om sagen.

 

Sådan fælder du selv et træ på din grund

Selvom det ikke altid er den bedste idé at gå i gang med den helt store nedfældning selv, så må man godt fælde et træ på sin egen grund. Det er dog en god idé kun selv at springe ud i det, hvis der er tale om et mindre træ, da det ellers kan blive en noget større opgave. Hvis man selv beslutter sig for at fælde et træ i sin have, så skal man i første omgang beregne højden og sørge for at det ikke rammer hverken naboens eller dit hus. Derefter binder man et reb rundt om træet, så højt man kan komme, så der kan være nogle, som styrer, hvor træet falder hen. Til sidst saver man en kile i den side træet skal falde til og dernæst i den anden side, så man kan skubbe træet ned.