Gode råd når du skal sælge din liebhaverbolig

Går du med tanker om at sælge din liebhaverbolig, så skal du læse med her, hvor der kommer gode råd til, hvad du skal være opmærksom på. Selvom det på mange måder er det samme som ethvert andet hussalg, så er der nemlig alligevel forskelle. Og det er de forskelle, der kan mærkes på salgsprisen i sidste ende. En liebhaverbolig er jo nemlig ikke blot en hvilken som helst bolig. Den er noget særligt kostbart, og det skal

formidles til den rette køber, så du sikrer dig den bedst mulige pris.

Vælg din ejendomsmægler med omhu

Når du skal sælge din bolig, er en ejendomsmægler vigtig. En god mægler kan meget mere, end blot hjælpe dig med det juridiske i salget. Du bør derfor gøre dig nogle tanker omkring, hvilken type mægler du har brug for. Først og fremmest giver det selvfølgelig rigtig god mening at vælge en liebhavermægler, når du skal sælge din liebhaverbolig. Med en liebhavermægler får du nemlig ekspertisen fra en person, der har valgt at mægle med lige præcis denne type bolig, og det valg stammer rigtig ofte fra en passion for arkitektur og boligens historie. Det kan tydeligt mærkes, så snart du kommunikerer med ejendomsmægleren, så gå efter din mavefornemmelse. Derudover så kan det betale sig at vælge en liebhavermægler, som har et godt kendskab til området du sælger i, samt et netværk der gør, at de rigtige potentielle kunder får set din bolig. Da København er et af de steder i landet med flest liebhaverboliger, er der naturligvis også rigtig gode muligheder for at finde en god liebhaver ejendomsmægler i København.

Fremvis med passion

En liebhaverbolig skal være mere end blot et praktisk hjem. Det skal handle om langt mere, end hvor mange kvadratmeter og rum boligen har. Sørg derfor for, med din liebhavermæglers hjælp, at have fokus på det, der gør din bolig til noget særligt. Du skal fremhæve din boligs unikke stil, og fortælle den historie der hører til. Det der viser, at her er en bolig ud over det sædvanlige. Billederne til salgsannoncen er her særligt vigtige. Så spørg din liebhavermægler om de har et samarbejde med en fotograf, der er specialiseret indenfor dette. Ligeledes bør en god mægler være til hjælp med at style din bolig før en fremvisning, så den tager sig bedst muligt ud. Hvis du følger disse råd, vil du helt sikkert få et godt salg af din liebhaverbolig.