iphone reparation – Kan det betale sig?

Iphone reparationBruger du 500 – 1000 på mobil om måneden?

Det lyder helt vildt at bruge op til 1.000 på ny mobiltelefon om måneden og for de færreste noget der er indregnet i budgettet, men det er faktisk ikke helt unormalt for langt de fleste familier.

Mobilen er i dag nødvendig og meget vigtig og derfor skiftes de også så snart de ikke ”kan” mere.

Der hvor det bliver en dyr fornøjelse, er når det altid skal være den dyreste og nyeste model du har i hånden.
Skifter du til ny iphone 1 gang om året, koster det dig alene omkring 500 om måneden i ren mobiludgift.

Er hele familien med på den vogn, ja så bliver det helt vildt.

VI kan i øvrigt kun anbefale et cover i godt kvalitet, ikke mindst til ungernes mobiler.
Det tager de fleste fald uden skærmen går i kage, priserne er ikke ret høje her kan du f.eks. få et Samsung Galaxy s8 cover til under 200 kroner.

Reparation frem for ny iphone

Få er faktisk klar over, at en reparation kan udføres til en meget lav pris kontra et skift. F.eks. koster en ny iphone skærm kun 800 og et batteri omkring 600.
Et nyt batteri giver dig glæden ved mobilen retur, så er det kun opladningerne du er træt af, så få dog skiftet batteri frem for hele mobilen.

Der er meget at spare

Børnefamilier kan spare rigtigt mange penge på mobilkontoen ved at købe second hand mobiler eller direkte ødelagte mobiler, der repareres.
Et nyt batteri, en knap her og der og den er som ny – dit barn vil være ligeglad, specielt hvis du på den måde kan give dem en iphone, som de andre i klassen har.

Langt de fleste reparationer tager kun 30 – 45 minutter og i de fleste større butikscentre kan du finde en mobilreparatør, så det kan ordnes mens der handles ind.