Sådan får du et godt tilbud til facaderenovering

facaderenoveringFacaden på dit hus er ikke, hvad den har været. Måske er der revner i fugerne, og murstenene er falmede og ser ærgerlige ud. Dette har stor betydning for udseendet på dit hus og for ejendomsvurderingen af huset.

Du kan derfor overveje at få foretaget en facaderenovering enten for at forskønne udseendet på dit hus, eller fordi det kan være nødvendigt, hvis facaden er beskadiget. Endnu en fordel er, at du samtidig kan få lavet en hulmursisolering og dette tilsammen kan sikre dig et bedre indeklima, hvor prisen på dine varmeregninger vil falde.

En renovering af facade vil se forskelligt ud, alt efter hvilket materiale dit hus er lavet af. De fleste huse i Danmark er lavet af mursten og dermed er en omfugning af murværket den metode, du skal bruge. I dette tilfælde skal du have fat på en murer, som vil give dig den professionelle rådgivning, du har brug for.

Få professionel hjælp til facaden

En facaderenovering er kompleks at udføre selv, særligt hvis det gælder hele facaden. Derfor er det en god idé at få en murers hjælp. Priserne for en murer vil variere meget, alt efter hvor stor facaden er, hvilket materiale der skal bruges osv. Derfor er det anbefalelsesværdigt at spørge flere murere til råds. Dette kan du nemt gøre ved at indhente 3 gratis tilbud. På den måde kan du sammenligne tilbuddene og finde frem til, hvad en realistisk pris ville være for dig. Her får du også hjælp fra de mest kyndige og dygtige murere i landet, hvilket bliver vurderet ud fra tidligere kunders anbefalinger. Du slipper for arbejdet med selv at kontakte forskellige murere, så det er bare om at komme i gang med at indhente de 3 gratis tilbud.

Som nævnt kan en renovering af facaden være nødvendig, hvis facaden er beskadiget. Da kan der trænge fugt ind i huset, og du vil opleve, at indeklimaet forværres. Det er derfor vigtigt at få foretaget en facaderenovering indimellem, særligt hvis dit hus er af ældre dato.

Du kan overveje følgende spørgsmål, når du skal have udført en facaderenovering:

  1. Hvor dyrt må det være?
  2. Hvor meget af facaden skal renoveres? Kun det mest nødvendige eller hele facaden for at give et godt helhedsudtryk?
  3. Skal jeg også have renoveret andre facader i samme omgang?

Det sidste spørgsmål er værd at overveje, da du på den måde kan spare penge. Det kan for eksempel være en garage, et skur eller en tilbygning.

Måske er dit hus slet ikke lavet af mursten, men kan stadig træne til en facaderenovering. Så kan det for eksempel være vandskuring, filtsning eller generel pudsning af facaden, du skal have udført. Priserne vil også variere herefter, men ofte vil netpuds og omfugning være de dyreste, men også de mest holdbare løsninger.

Den hurtigste måde at komme i gang på et ved at indhente 3 gratis tilbud, hvor du bliver omstillet til lokale murere, der hurtigst muligt kan hjælpe dig. Mureren vil bese opgaven og vurdere, hvad der skal gøres, og om det står slemt til. Dette vil hjælpe dig videre i processen om, hvilken renoveringsform du skal have foretaget, og om du skal have lavet en hulmursisolering oveni.

Du skal tænke langsigtet, når du tænker i at få lavet facaderenovering og hulmursisolering. Det kan betale sig på den lange bane, og du vil netop spare penge i det lange løb. Ved at afhjælpe skader inden de kommer og ved at få isoleret dit hus godt, vil du opleve, at du kan spare penge, samtidig får du er flot hus at se på.